Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Dark Physics & Dark A.I. & Dark Dynamix / Remove an obstacle from AI system?

Author
Message
Cybermind
Valued Member
20
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Nov 2002
Location: Denmark
Posted: 25th Nov 2009 19:39
Hi, I tried removing an obstacle from the AI system with "AI Remove static obstacle" and "AI complete obstacles" but the last command pauses the whole code :-( I am trying to implement doors :-P

Is there any other way of removing an obstacle without pausing the whole code??

The byte chrunchers are coming...
HowDo
20
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Nov 2002
Location: United Kingdom
Posted: 25th Nov 2009 19:59
AI complete obstacles only works correctly if you add the container value unless you tried that all ready.

Dark Physics makes any hot drink go cold.
Cybermind
Valued Member
20
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Nov 2002
Location: Denmark
Posted: 25th Nov 2009 21:07
THANKS MATE

Saved the day

The byte chrunchers are coming...
HowDo
20
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Nov 2002
Location: United Kingdom
Posted: 25th Nov 2009 21:18
watch out for this, if an AI command seem to not be working check if there are some variable to be added, try something like zero in each one and see if it works.


Mean while good luck on your coding.

Dark Physics makes any hot drink go cold.

Login to post a reply

Server time is: 2023-01-28 07:11:00
Your offset time is: 2023-01-28 07:11:00