Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPS Creator X10 / characters won't attack. or doing anything !

Author
Message
biohazardNL
11
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Oct 2009
Location: netherlands
Posted: 13th Oct 2010 09:50
hi, my titel is saying enough I think but some more information:

why won't my characters attack?
why aren't they see mee ?
how to assign the Darkai.fpi and darkinit.fpi scripts correct?

regards,

[href]http://tbhproductions.com[/href]
Fluffymodo
10
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Oct 2010
Location: Somewhere in Africa
Posted: 17th Nov 2010 23:06
I am also having a problem with this!

I have yet to find a solution.

Anyone?
science boy
12
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Oct 2008
Location:
Posted: 19th Nov 2010 16:48
i simply had this prob ages ago. mainly the grass sections.

i tested out lots of segments and found some worked and some made enemies walk in the square only, so i copied the working ones and changed the texture this worked.

if it is the zombie apoc pack they dont work properly but with some tweaking im sure will work... it will be the scripts (probably due to the speed of them) i worked on some wraiths not too long ago and found slowing down or speeding up too much made them stop. so maybe play around as to dark ai should just work in the main ai. and just choose enemy allie or neutral.

hope this helps

an unquenchable thirst for knowledge of game creation!!!

Login to post a reply

Server time is: 2021-03-05 10:53:08
Your offset time is: 2021-03-05 10:53:08