Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

3 Dimensional Chat / My FN F2000

Author
Message
flaming chainsaw
11
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Jan 2011
Location: NARNIA, BRB GOING TO A LAND OF ADVENTURE
Posted: 4th Jun 2012 13:47
Ive been challenging myself to make this gun for the past 2 weeks, but i finially got it without having to restart. Took about 12 hours with everything about 10 hours of modeling. Im using blender cause its free and im broke and its just as good as the $3000 software in my mind. This is my second succesful model, but its accually my only successful model because i dont count my ACR cause its odd. Ive only been modeling for about 2 weeks learning from trial and error, and i originally started with the F2000 but ended up with the ACR as practice. Im planning on textureing it the best i can and animating it the best i can so its FPSC ready and get it on the TGC store hopefully sometime this year or end of the summer maybe.

well here it is, progressing to finish







and the finished model









computer specs: ASUS,Win7 x64, AMD Phenom II X6 1035T Processor, ATI Radeon HD 5700 Series, 2600 Mhz, 6 Cores, 6 Logical Processors, 8 Gig RAM, 1 Terabyte Memory, I am a happy child
The Zoq2
13
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Nov 2009
Location: Linköping, Sweden
Posted: 4th Jun 2012 15:59
Looks like a really nice model!
zeroSlave
13
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Jun 2009
Location: Springfield
Posted: 5th Jun 2012 03:35
I like it! I've been thinking about doing a FN Scar, or a P90, lately. If you don't mind me asking, what's the triangle count on this model? Good job!

Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid.
flaming chainsaw
11
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Jan 2011
Location: NARNIA, BRB GOING TO A LAND OF ADVENTURE
Posted: 5th Jun 2012 05:27
Thanks guys!

@zeroSlave
i honestly dont know the triangle count if i knew i would tell you, ill get back to you sometime when i export it when its ready

computer specs: ASUS,Win7 x64, AMD Phenom II X6 1035T Processor, ATI Radeon HD 5700 Series, 2600 Mhz, 6 Cores, 6 Logical Processors, 8 Gig RAM, 1 Terabyte Memory, I am a happy child
Gamer X
14
Years of Service
User Offline
Joined: 1st Feb 2008
Location: Planet X
Posted: 7th Jun 2012 04:15
Very nice looking model.

To get a triangle count in blender you need to go to edit mode and hit ctrl+T, this will triangulate the model for you. The poly count is after the FA on the top bar next where it says Blender Render.

flaming chainsaw
11
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Jan 2011
Location: NARNIA, BRB GOING TO A LAND OF ADVENTURE
Posted: 7th Jun 2012 04:43
Thanks Gamer X, and if i did it correct the poly count is 14,502

computer specs: ASUS,Win7 x64, AMD Phenom II X6 1035T Processor, ATI Radeon HD 5700 Series, 2600 Mhz, 6 Cores, 6 Logical Processors, 8 Gig RAM, 1 Terabyte Memory, I am a happy child
flaming chainsaw
11
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Jan 2011
Location: NARNIA, BRB GOING TO A LAND OF ADVENTURE
Posted: 8th Jun 2012 16:38
i dropped my F2000s poly count about 10K. went from 14,502 all the way down to 5532 , now it should accually work in FPSC haha

computer specs: ASUS,Win7 x64, AMD Phenom II X6 1035T Processor, ATI Radeon HD 5700 Series, 2600 Mhz, 6 Cores, 6 Logical Processors, 8 Gig RAM, 1 Terabyte Memory, I am a happy child

Login to post a reply

Server time is: 2022-12-09 17:03:51
Your offset time is: 2022-12-09 17:03:51