Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Models and Media / i need the (.x) export for blender

Author
Message
Abdulilah Saleh
6
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2013
Location:
Posted: 8th May 2014 14:10
hi

i have problem
i want to export (.x) for model in blender
becouse i want to use Entity Workshop V2


i need the (.x) for blender or anthoer program

anyone help me
please
DolphinLover30
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2011
Location:
Posted: 9th May 2014 03:06
If you have the latest version of Blender you already have it. Been standard since 2.67

This town in infested with killer cockroaches ... repeat ... killer cockroaches!!
Pirate Myke
10
Years of Service
User Offline
Joined: 31st May 2010
Location: El Dorado, Ca
Posted: 9th May 2014 03:41
you might need to turn it on. under file - user preferences under the addon tab.

go down to the import-export: direct x format and click the check. You should be able to export x files now.

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s), 4gb RAM, Nvidia gtx660, Windows 7 Pro 64bit
The Tall Man
6
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Nov 2013
Location: Earth
Posted: 9th May 2014 04:01
Oh I thought you wanted to import an .x file into Blender.

Hey that's awesome Myke! I'm just starting to fool around with Blender, and it's got a horrible user-interface! But I'm optimistic that it can be a good program. Thanks for teaching me something new (and valuable) about it.
Pirate Myke
10
Years of Service
User Offline
Joined: 31st May 2010
Location: El Dorado, Ca
Posted: 9th May 2014 14:55
Your welcome. Blender is not my specialty, as I use 3d Max. But it is a very capable program. Plus you cant beat free.

Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz, 2400 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s), 4gb RAM, Nvidia gtx660, Windows 7 Pro 64bit
Abdulilah Saleh
6
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2013
Location:
Posted: 10th May 2014 03:43
Thank you All

I found the solution

look picture

http://www.up-00.com/VBWo9bhZ

Login to post a reply

Server time is: 2020-09-22 01:46:39
Your offset time is: 2020-09-22 01:46:39