Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / Lose Zone?

Author
Message
Froschkerl
5
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Aug 2014
Location: Gerrrrrrmany
Posted: 26th Sep 2014 17:31
Is there a script for creating a lose Zone?
ncmako
7
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 26th Sep 2014 21:19
Froschkerl
Quote: "creating a lose Zone?"

There are two actions that come to mind, "plraddhealth" and "newgame". Used with a trigger and "plrwithinzone" it should work
best

My games never have bugs. They just develop random features..
DEATH GOTH SNIPER
11
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Mar 2008
Location:
Posted: 26th Sep 2014 23:26
Hello. Here you go Just add it to a trigger zone.

Login to post a reply

Server time is: 2019-09-15 20:10:01
Your offset time is: 2019-09-15 20:10:01