Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers AppGameKit Corner / CreateObjectQuad

Author
Message
Jedive
16
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2003
Location: Spain
Posted: 23rd Feb 2019 17:58
How does CreateObjectQuad work? The documentation says that it creates a quad that fills the entire screen, but after I call the function, everything still looks as always (I was expecting to see a blank quad covering the entire screen). Unfortunately, I couldn't find any examples of its use, and searching for "CreateObjectQuad" in the forums didn't yield any results.
== Jedive ==
Ortu
DBPro Master
11
Years of Service
Recently Online
Joined: 21st Nov 2007
Location: Austin, TX
Posted: 23rd Feb 2019 18:02
I think it is meant to be textured with the result of a render image
http://games.joshkirklin.com/sulium

A single player RPG featuring a branching, player driven storyline of meaningful choices and multiple endings alongside challenging active combat and intelligent AI.
Jedive
16
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jan 2003
Location: Spain
Posted: 24th Feb 2019 10:38
I have assigned an image where the 3D world is being rendered to the quad, but nothing appears on screen.
== Jedive ==
Riusz
3
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Feb 2016
Location:
Posted: 24th Feb 2019 16:27
Hello,
You have examples in the directory "AGK2\Projects\Shaders" installed with AGK.
Riusz

Login to post a reply

Server time is: 2019-05-23 03:36:55
Your offset time is: 2019-05-23 03:36:55