Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Product Chat / [SOLVED] Runtime Error with Entity Workshop V2

Author
Message
Homegamesindie
3
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jul 2017
Location:
Posted: 7th May 2021 20:57
Hi, i was working very well with entity workshop V2, but now, when i tried to import a model the program Stops Works and launch the Runtime Error, i tried too
importing a Basic model (that comes in the folder of Entity Workshop V2) and its the same...
What i must do?

The author of this post has marked a post as an answer.

Go to answer

ncmako
9
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 7th May 2021 23:20
Hi Homegames A little more info is needed. What is giving you the error, EntiyWorkshop or FPSC when importing?
If its when your importing into fpsc then have you checked your "file path" to fpsc?
** WHERE'S MY eXplosys ? **
Homegamesindie
3
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jul 2017
Location:
Posted: 10th May 2021 19:37
Ncmako the error is when i try to import a new model into Entity Workshop
Homegamesindie
3
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jul 2017
Location:
Posted: 10th May 2021 19:38
and yeah, the FPSC path is correct
ncmako
9
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 11th May 2021 01:53
Homegames Its most likely your model then. Is it a custom model you made?
If so, only if you want to, upload a sample model here and I will test it out?
I know my Entity Workshop is working fine.
** WHERE'S MY eXplosys ? **
Homegamesindie
3
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jul 2017
Location:
Posted: 11th May 2021 21:05
hmmm, i already tried with a sample model (That comes in the Entity Workshop folder) and the problem persist
ncmako
9
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Feb 2012
Location: Hendersonville,NC
Posted: 12th May 2021 00:19
Homegames I dont know what to say. Mine is working perfectly fine.
Maybe try different compatibility settings?
** WHERE'S MY eXplosys ? **
Homegamesindie
3
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Jul 2017
Location:
Posted: 12th May 2021 21:39
This post has been marked by the post author as the answer.
problem solved! just right click on Entity Workshop, properties, compatibility, run program in compatibility mode for: Windows 7

Login to post a reply

Server time is: 2021-06-21 02:54:52
Your offset time is: 2021-06-21 02:54:52