Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

3 Dimensional Chat / i can't get my character animated in milkshape!!!!! what have i done wrong????

Author
Message
yosepp
17
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2002
Location:
Posted: 20th Dec 2002 16:45
hi
i can't get my character animated in milkshape, it doesn't have any skeleton in it, but does this matter? it always shows the same frame! What have i done wrong????? :8
actarus
17
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Aug 2002
Location: 32 Light Years away
Posted: 20th Dec 2002 16:49
There are tutorials for that but then again it's so easy to do it in 3dc that I wouldn't bother trying...

Try checking Simple's website for it or go to Cazzer.com for a tut. for 3dc.

Just remember that you're standing on a planet that's evolving
And revolving at nine hundred miles an hour!
Kensupen
17
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Sep 2002
Location: United States
Posted: 22nd Dec 2002 10:16
Look at my post to yours in the Newcomers area.

-Kensupen
Shadow Robert
17
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Sep 2002
Location: Hertfordshire, England
Posted: 22nd Dec 2002 10:28
You trying to import into DarkBasic Standard, Enhanced or Professional?

which certainly does alter how you would go about exporting

stick away from MD2 and MD3 for some reason they crash alot of graphics cards when they come onscreen.
althought possibly thinking of releasing the source to my MD2 loader without finishing the PCX loader.

Anata aru kowagaru no watashi!

Login to post a reply

Server time is: 2020-08-12 02:27:27
Your offset time is: 2020-08-12 02:27:27