Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPSC Classic Scripts / Changing The Health Bar And Life Bar

Author
Message
Shadow Angel
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Oct 2004
Location: UNKNOWN LOCATION
Posted: 20th Mar 2005 17:54
Yo!

How do you change the health and life bar to a different texture than
rather this:



Cheers

(NOTE: THERE IS AN ATTACHMENT IF YOU CANT SEE IT)

~ { [ Ali M ] } ~

Attachments

Login to view attachments
Acolyte Entertainment
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Dec 2004
Location: Oregon, US
Posted: 20th Mar 2005 23:53
when you build the game there is the option to change the textures of the numeric and the other thing I think it is under global settings.

good luck,
smartguy


Shadow Angel
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Oct 2004
Location: UNKNOWN LOCATION
Posted: 21st Mar 2005 00:27
Cheers buddy

~ { [ Ali M ] } ~
Acolyte Entertainment
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Dec 2004
Location: Oregon, US
Posted: 21st Mar 2005 13:57
good luck

Shadow Angel
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Oct 2004
Location: UNKNOWN LOCATION
Posted: 21st Mar 2005 17:58
Eh...

I can't find it

Could you do a demonstration for me please, buddy?

~ { [ Ali M ] } ~
Acolyte Entertainment
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Dec 2004
Location: Oregon, US
Posted: 22nd Mar 2005 00:03 Edited at: 22nd Mar 2005 00:09
ok so you first want a new numerican and words for the health.
save it I think in Gamecore/text (I think that is where you save it now go to your game go to File/Buildgame then a window comes up there is like a game over screen option and stuff but instead of clicking on those ones click on global settings. And go down untell you find lives,health numeric and then his the ... next to either one of them and go to
Gamecore/text and find your lets say you named it
lives#1 then double click on it for the lives numeric (if your image you created was for the number image)

hope that helps
-Smartguy

Shadow Angel
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Oct 2004
Location: UNKNOWN LOCATION
Posted: 22nd Mar 2005 00:47
Thank you very much, smartguy!

You really helped!

~ { [ Ali M ] } ~
Acolyte Entertainment
17
Years of Service
User Offline
Joined: 28th Dec 2004
Location: Oregon, US
Posted: 22nd Mar 2005 01:01
no problem that's why I'm here

Narf The Mouse
18
Years of Service
User Offline
Joined: 16th Jul 2004
Location:
Posted: 11th Jun 2005 10:06
You can also just edit the player start arrow.

Cheese!

Expert Bug-Finder, Horrible at Identifying Them.

Login to post a reply

Server time is: 2022-10-06 04:19:28
Your offset time is: 2022-10-06 04:19:28