Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Dark GDK / anyone tried the vertex commands?

Author
Message
Sephnroth
20
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Oct 2002
Location: United Kingdom
Posted: 29th May 2005 07:43
well dbp 5.8 got their vertex commands and looking inside the basic3d header it seems we have them too. I was overjoyed because this is EXACTALLY what i was after for certain tools in my level editor, but im getting a weird result..

this code:



causes these NONSENSE errors:



when the headers clearly state:



Given those are the definitions in the headers and not just some mistake in the help file I dont see how the errors its giving me are even possiable. Sure, a linker error if the functions dont exist or are different in the lib, but this?!

why *_*

[07:16:59-pm] « Sephnroth » you were dreaming about lee...
[07:17:13-pm] « Mouse » stfu
[07:17:22-pm] « Mouse » he was hanging himself lol
OSX Using Happy Dude
19
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Aug 2003
Location: At home
Posted: 29th May 2005 09:07
Sephnroth
20
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Oct 2002
Location: United Kingdom
Posted: 29th May 2005 09:39
I will if someone can confirm its not a problem with just me.

I dont understand the error as its basically ignoring the .h prototypes.. I dont know what Mike would have to do to fix it. If it was a miss-match between the .lib and .h then it should throw a linker error during linking, not a syntax error during compiling like this :/

But yah, if someone could try it out and confirm its just not something uber odd my end then I will let mike know if it checks out.

[07:16:59-pm] « Sephnroth » you were dreaming about lee...
[07:17:13-pm] « Mouse » stfu
[07:17:22-pm] « Mouse » he was hanging himself lol
OSX Using Happy Dude
19
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Aug 2003
Location: At home
Posted: 29th May 2005 18:34 Edited at: 29th May 2005 21:10
I dont get it - so must be a problem with your code or your using V1.0

Sephnroth
20
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Oct 2002
Location: United Kingdom
Posted: 29th May 2005 22:48
Indeed, well I copied the lines into a blank project and got the same errors so I guess its a problem with 1.0, absolutly marvelous :/

Now I have to decide if I want to upgrade and trade some bugs for some other ones. Collision is super important in my game and alot of things will rely on it.. hmm. Is it all forms of collision that broke or just dbObjectCollision() ? Like do static collisions and intersect object work?

If intersect object doesnt work I wont be able to run my game because I will fall through space forever XD

[07:16:59-pm] « Sephnroth » you were dreaming about lee...
[07:17:13-pm] « Mouse » stfu
[07:17:22-pm] « Mouse » he was hanging himself lol
OSX Using Happy Dude
19
Years of Service
User Offline
Joined: 21st Aug 2003
Location: At home
Posted: 29th May 2005 23:17
I believe intersect object works, dbObjectCollsion doesn't. Dont know about static collision though.

Login to post a reply

Server time is: 2023-02-06 20:09:55
Your offset time is: 2023-02-06 20:09:55