Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Bug Reports / Copy bitmap (to resize), may be a bug

Author
Message
XANAX 2B
User Offline
Joined: 20th Jun 2003
Location: Corsica
Posted: 23rd Sep 2005 12:15
Hello !
I think i've found a little bug in the "copy bitmap command". Try :
+ Code Snippet

The box must be resized but when only the vertical size is changed, nothing changes.

4 is the number of the paper, 3 the number of the pen, and 1 then number of the perfect circle. Theese are the pyramids secrets !
IanM
Moderator
User Offline
Joined: 11th Sep 2002
Location: In my moon base
Posted: 23rd Sep 2005 22:49
What you mean to say is that when the vertical size is changed, it is ignored unless the horizontal size is also changed.

Agreed

+ Code Snippet

For free Plug-ins and source code http://www.matrix1.demon.co.uk
XANAX 2B
User Offline
Joined: 20th Jun 2003
Location: Corsica
Posted: 24th Sep 2005 07:02
Exactly, but to tell that in english when you are corsican ...

4 is the number of the paper, 3 the number of the pen, and 1 then number of the perfect circle. Theese are the pyramids secrets !
IanM
Moderator
User Offline
Joined: 11th Sep 2002
Location: In my moon base
Posted: 24th Sep 2005 19:11
I did notice where you were from ... that's why I added the clarification

For free Plug-ins and source code http://www.matrix1.demon.co.uk
Mike Johnson
TGC Developer
User Offline
Joined: 13th Sep 2002
Location: United Kingdom
Posted: 1st Oct 2005 21:17
Fixed in upgrade 5.9.
DSG
User Offline
Joined: 26th Aug 2002
Location: Hampshire, England
Posted: 3rd Jul 2007 04:08
This bug seems to have re-emerged in update 6.6:

+ Code Snippet

Danny Gregory BSc

Login to post a reply

Server time is: 2016-05-24 21:31:10
Your offset time is: 2016-05-24 21:31:10