Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Dark Physics & Dark A.I. & Dark Dynamix / phy start...shows as blue text..command not found

Author
Message
bosskeith
18
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2005
Location:
Posted: 11th Aug 2006 12:52 Edited at: 11th Aug 2006 12:59
I just installed dark physics and loaded the new drivers. Unfortunately I got a command not found even though the ide noticed that it was an acceptable command...also there is no documentation in the help commands menu in the ide either. Did things need to be manualy moved around?
[edit]
FYI i never had a key/email request from the installer
[/edit]

Ink all over the screen...and dang it! Signature still does not show.
Richard Davey
Retired Moderator
21
Years of Service
User Offline
Joined: 30th Apr 2002
Location: On the Jupiter Probe
Posted: 11th Aug 2006 13:01
Nothing should *need* to be manually moved at all, but in your case something is certainly amiss.

Check in your Compiler/plugins-licensed folder to see if you have the DarkPhysics.dll file or not? If you do, you need to check it is activated. Run TGCOnline.exe in the Compiler folder. It will list all activated plugins, is Dark Physics on the list? If not click the 'Activate' button and enter your details.

"Bite my shiny metal ass" - Bender, Futurama
No pixels were harmed in the making of this post
"Don't ping my cheese with your bandwidth"
bosskeith
18
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2005
Location:
Posted: 11th Aug 2006 13:28 Edited at: 11th Aug 2006 13:29
hmm there is no activate button ...my version was an online not boxed will this make a difference? the dark physics Dll is in the plugin licensed folder

Ink all over the screen...and dang it! Signature still does not show.
Richard Davey
Retired Moderator
21
Years of Service
User Offline
Joined: 30th Apr 2002
Location: On the Jupiter Probe
Posted: 11th Aug 2006 13:40
Try clicking 'Enter Order Key'

"Bite my shiny metal ass" - Bender, Futurama
No pixels were harmed in the making of this post
"Don't ping my cheese with your bandwidth"
bosskeith
18
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2005
Location:
Posted: 11th Aug 2006 13:50 Edited at: 11th Aug 2006 13:58
wow it wont let me paste the key in lol brb to let you know if it worked
[edit]
thank you very much
[/edit]

Ink all over the screen...and dang it! Signature still does not show.
BatVink
Moderator
20
Years of Service
User Offline
Joined: 4th Apr 2003
Location: Gods own County, UK
Posted: 11th Aug 2006 13:57
Quote: "wow it wont let me paste the key in "


It may be because you have copied a carriage return onto the clipboard by accident. The key is very long, it's best to paste it into Notepad first, with "Word Wrap" switched off.



bosskeith
18
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2005
Location:
Posted: 11th Aug 2006 13:59
ahh good to know for my other 5 i have to install

Ink all over the screen...and dang it! Signature still does not show.
JerBil
19
Years of Service
User Offline
Joined: 8th May 2004
Location: Somewhere along the Z axis...
Posted: 11th Aug 2006 15:34
And put all your order numbers in a text file and save it to a safe
place(s) where you can get it back in the future. Something like:

DBP DarkPhysics:
----------------------------------------------...
DBP Enhancement:
----------------------------------------------...


And so on.

Ad Astra Per Asper

Login to post a reply

Server time is: 2024-03-01 08:52:34
Your offset time is: 2024-03-01 08:52:34