The Game Creators
The Game Creators Home Click to Login
  Hot: August NewsletterAGK
The Game Creators
FPSC X10 / Error on test level

Go to the first page of this board Return to the Forum Menu Post Message
4 Messages - Page   of 1   
Bookmark and Share Search the Forum

Author Message
THE GMoD

User


Joined: Sat Jan 8th 2011
Location: Victoria, Canadarrrrr
Posted: 9th Jan 2011 23:01           | link | toggle

I recently constructed a section of a level using FPS Creator X10. Every time I attempt to "Test Level" I recieve the following error while it is "Creating entity elements...", the rather standard:
"FPSC Game has stopped working"

Followed by the
"Application has encountered a problem and needs to close"

For some reason now I can not reproduce the said errors above! Now it loads into "test game" but the entire level doesn't render correctly, there was still physics and collision with walls and entities, but the segments and fences did not render, while doors, barrels and bottles did.

Entities Used

strucurale

cylindera

door_d

light_b

storagec

storageb

lightobjectb

itemg

itemh

itema

itemb

itemj

chairb



Segments Used

Concrete

Bunker Storage Area Low

Bunker Storage Area Mid

Bunker Storage Area Top

Bunker Fighting Area Mid

Bunker Fighting Area Low

Bunker Fighting Area Top

Door Tough (fake)

Bunker Radio Room Low

Bunker Radio Room Mid

Bunker Radio Room Top

Door Tough (use)

Staircase Metal


I will post images of the and the map and upload the map so you can test this yourself, thanks.


Map Overview of floor 1.


Rendering issue

I would supply an image of the error message but for some reason I can not reproduce it, I am just greeted with the above map test, with the level incorrectly rendering.

Hardware is available upon request, although the map rendered before normally. It just is not now, so my computer I know is 1005 compatible with FPSC X10 and dx10.



The map is attached, thanks.

Admin of the Slipknot Wiki
Slipknot.Wikia.Com
Back to top
Download: up entrance.fpm Size: 118419 bytesReport this message as abusive
THE GMoD

User


Joined: Sat Jan 8th 2011
Location: Victoria, Canadarrrrr
Posted: 12th Jan 2011 04:01           | link | toggle

Come on people, I really need help with this. This is a major issue especially due to the amount of time I spent on it!

Admin of the Slipknot Wiki
Slipknot.Wikia.Com
Back to top
Report this message as abusive
Google Ad
Back to top
 
Le Shorte

FPSC Reloaded TGC Backer


Joined: Mon Apr 6th 2009
Location: Wisconsin
Posted: 13th Jan 2011 04:07           | link | toggle

I've had a problem with this in x9. Never found a solution. I would advise building the game and seeing if there's the same problem.

I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
Back to top
Report this message as abusive
ThoughtWire Software

User


Joined: Tue Aug 10th 2010
Location: Inside your fridge, drinking your milk.
Posted: 20th Jan 2011 20:24           | link | toggle

I have had this same problem. No solution though...

www.thoughtwire.co.uk
Back to top
Report this message as abusive

Go to the first page of this board Return to the Forum Menu Post Message
4 Messages - Page   of 1   
Search the Forum

Sorry, but it has been so long since anyone replied to this Thread that it has been automatically locked.
You may read it but not reply.

Forum Search

Enter a word or phrase to search our Forum for:

Thread Subject Search
Search Phrase:
Search Scope: Entire forum
Just this board
 
Google Forum Search
Search Phrase:
 
Apollo v2.02


Dark Game Studio
Privacy Policy AUP Top of Page