Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

Newcomers AppGameKit Corner / [SOLVED] #Renderer

Author
Message
James H
13
Years of Service
Recently Online
Joined: 21st Apr 2007
Location: St Helens
Posted: 14th Feb 2021 18:07
Okay so i have vulkan installed, my gpu supports it and i have used GFXBench to confirm it is working...vulkan gave best performance. However in AppGameKit classic the command #Renderer seems to have no affect. So is it meant to be studio only? I did not think it was as I am sure I have seen posts indicating otherwise. I have tried Basic, Prefer best and Advanced but the output for GetRendererName () is always OpenGL.

So is this me or maybe a recent bug?
Win 7 Pro 64 bit SP1, AMD A4-5300 APU 3.4GHz, 8GB DDR3, NVidia GeForce GTX 750 1GB GDDR5, ASUS A55BM-E

The author of this post has marked a post as an answer.

Go to answer

PartTimeCoder
AGK Tool Maker
6
Years of Service
User Offline
Joined: 9th Mar 2015
Location: Suffolk UK
Posted: 14th Feb 2021 18:50
This post has been marked by the post author as the answer.
The #Renderer directive exists and is understood in Classic but it does nothing, it is there for backwards compatibility across code and only has effect in Studio which supports Vulkan.
James H
13
Years of Service
Recently Online
Joined: 21st Apr 2007
Location: St Helens
Posted: 14th Feb 2021 19:43
I see, thanks.
Win 7 Pro 64 bit SP1, AMD A4-5300 APU 3.4GHz, 8GB DDR3, NVidia GeForce GTX 750 1GB GDDR5, ASUS A55BM-E

Login to post a reply

Server time is: 2021-04-14 09:40:19
Your offset time is: 2021-04-14 09:40:19