Sorry your browser is not supported!

You are using an outdated browser that does not support modern web technologies, in order to use this site please update to a new browser.

Browsers supported include Chrome, FireFox, Safari, Opera, Internet Explorer 10+ or Microsoft Edge.

FPS Creator X10 / Mystic-Mod: Official Thread

Author
Message
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 1st Dec 2010 17:47
Quote: "Quote: "I hope there is a player reflection in waters, i'm fed up of looking down and seeing a black circle, it ruins the illusion of the game, "
Never noticed that, I'll give it a look."

There might be a way you could pull it off...make a character reflection image and have it project on the water when the player gets near it. That might be something possible with .fpi, but I'm not sure. I'm also not sure if that's possible in DBPro.

I do private FPSC scripting- email for more details.
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 1st Dec 2010 17:58
Quote: "I'm also not sure if that's possible in DBPro."

Don't worry, I already know how I can fix it.


Mystic-Mod: Putting the fear back into sliced bread since 4th May 2010
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 1st Dec 2010 21:32
Aah. I see

*winkwinknudgenudge*

I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
i love zombies
11
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Jan 2008
Location:
Posted: 3rd Dec 2010 20:51 Edited at: 3rd Dec 2010 21:14
I just like to ask for a few features, which would be cool if it was done by Christmas lol, all of these ideas should be able to be turned on/off in the player entity menu

Fallout/Deus Ex style cripple system (legs injured= slowed speed both= crawling and losing any arm= Decreased Accuracy)
Deus Ex inventory (so you cannot just have lots of weapons, for tactical game play also have the players money there aswell in the top right hand corner of the inventory.)
Better blood so the player can also have blood come out of them if they get shot.
More than one weapon for npcs you got a primary weapon, Grenade, and Melee weapon, and if melee weapon is none, the NPC will just punch you, and no grenades just make the NPC carry on using Primary weapon, or Melee

These are just suggestions, but would be cool if they are done though.
Soulkreig
8
Years of Service
User Offline
Joined: 5th Dec 2010
Location: Florida
Posted: 7th Dec 2010 00:51
please pardon my noobish question but how do I download this. Does it cost?
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 7th Dec 2010 14:48
The download is in the first post, and the mod is free.


Mystic-Mod: Putting the fear back into sliced bread since 4th May 2010
Pixel Gamer
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Dec 2010
Location:
Posted: 14th Dec 2010 20:46
When i try to do the installer it does not work it asks for a username and password
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 15th Dec 2010 18:26
Quote: "When i try to do the installer it does not work it asks for a username and password"

Hmm, interesting. It never used to do that, but it does it for me too now. I'll see if I can fix it.


Mystic-Mod: Putting the fear back into sliced bread since 4th May 2010
Squalker
11
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Apr 2008
Location: Canada
Posted: 16th Dec 2010 15:03
Quote: "Hmm, interesting. It never used to do that, but it does it for me too now. I'll see if I can fix it."


If you need me to Budokaiman I can host the file on my server and send you a link to it so you can add it to the thread..
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 17th Dec 2010 14:11
Quote: "If you need me to Budokaiman I can host the file on my server and send you a link to it so you can add it to the thread.."

Thanks for the offer, but I fixed the problem. The Installer has been re-uploaded and the link has been replaced in the first post.


Mystic-Mod: Putting the fear back into sliced bread since 4th May 2010
NIlooc223
8
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Aug 2010
Location: Heaven
Posted: 25th Dec 2010 21:59
Hmmm got ungrounded for today... christmas day........ and i happen to find an update on mystic mod wow this is better then my giant chocolet bar
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 26th Dec 2010 17:58
Holy good Lord, you're still grounded?

I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
NIlooc223
8
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Aug 2010
Location: Heaven
Posted: 27th Dec 2010 02:18
yeahhh....haha but if i have all b's in school for six more weeks ill be back for good!ahhh dang math class and boring teachers......
Nilloc
9
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Nov 2009
Location:
Posted: 27th Dec 2010 02:26
finally remembered my real account password

Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 27th Dec 2010 16:56
Nice. Job.



I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
Soviet176
9
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Sep 2009
Location: Volgograd
Posted: 27th Dec 2010 17:30
wow nilloc lol.

Putting fear back into sliced bread since 4th May 2010
Norion
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jun 2010
Location: The Netherlands.
Posted: 29th Dec 2010 00:46
hey

i got 2 questions:

1. what is timer based movement ?

2. what is uncapped framerate ?

BTW looks like a very useful mod ! i hope you are going to tell us what that secret feature is soon

good luck


NORION.

Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 29th Dec 2010 03:08
1. It just increases performance.
2. The game runs how your computer runs it, no limit to framerate means it won't be a max of 85 or 60 like a lot of games are now.

I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
Norion
8
Years of Service
User Offline
Joined: 14th Jun 2010
Location: The Netherlands.
Posted: 29th Dec 2010 12:07
@ le shorte

OK thank you very much !

biohazardNL
9
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Oct 2009
Location: netherlands
Posted: 2nd Jan 2011 02:11 Edited at: 2nd Jan 2011 02:14
I've got 2 errors when I right click the tavor or another waepon I get this:




and when I open the editor and start building stuff the editor wants me to begin exactly in the middle :



[href]http://tbhproductions.com[/href]
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 3rd Jan 2011 00:32
Hey guys, sorry I've been gone from just about everywhere for quite a while, but I'm back and ready to get back to working on this.

@biohazardNL:
I'll take a look at that weapon bug and see what is going wrong. And what do you mean that the editor begins exactly in the middle? Could you post a video showing what you mean?


Mystic-Mod: Putting the fear back into sliced bread since 4th May 2010
Soviet176
9
Years of Service
User Offline
Joined: 19th Sep 2009
Location: Volgograd
Posted: 3rd Jan 2011 04:21
Never heard of that one before.

Putting fear back into sliced bread since 4th May 2010
nathan 24
9
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Jun 2009
Location:
Posted: 7th Jan 2011 20:21
keep up the good work!

Thanks

Nathan
nikas
10
Years of Service
User Offline
Joined: 23rd Apr 2009
Location:
Posted: 10th Jan 2011 00:31
Can you add 3rd person view?I would pay for it

firelord
11
Years of Service
User Offline
Joined: 4th May 2007
Location:
Posted: 14th Jan 2011 23:04
where do i download the latest version and what version is it..please may i have a list of all the latest features...i have been through this whole thread and would like to know what exaclty comes with mystic mod...
thanks firelord..
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 15th Jan 2011 21:21
Um...all of the features are in the first post.


I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
firelord
11
Years of Service
User Offline
Joined: 4th May 2007
Location:
Posted: 16th Jan 2011 01:18
thanks did look...wat version is the download?...
firelord
11
Years of Service
User Offline
Joined: 4th May 2007
Location:
Posted: 19th Jan 2011 17:24 Edited at: 19th Jan 2011 17:45
do i just download and unpack...how do i install mystic mod...have downloaded but am stuck what to do next?..
thanks..ok i see only downloaded the files not installer..lol..anyway got it workin now...
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 19th Jan 2011 22:22
There should be a readme in the zip/rar

I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
biohazardNL
9
Years of Service
User Offline
Joined: 26th Oct 2009
Location: netherlands
Posted: 19th Jan 2011 22:26 Edited at: 19th Jan 2011 22:54
@budokaiman
Quote: "I'll take a look at that weapon bug and see what is going wrong. And what do you mean that the editor begins exactly in the middle? Could you post a video showing what you mean?"


sorry for my late reaction and yes I could do that it's really strange

[href]http://tbhproductions.com[/href]
Squalker
11
Years of Service
User Offline
Joined: 22nd Apr 2008
Location: Canada
Posted: 6th Feb 2011 23:53
Bubo what is happening?? You seem to have stalled on this as of late..

So how about a little update... you still moving forward or has Real Life changed your focus concerning the project?

Thx
Squalker
firelord
11
Years of Service
User Offline
Joined: 4th May 2007
Location:
Posted: 8th Feb 2011 03:25
does this mod have memory cap?
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 10th Feb 2011 03:14
Does not have a mem cap.

I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
natedgreat07
8
Years of Service
User Offline
Joined: 30th Dec 2010
Location:
Posted: 13th Feb 2011 02:27
I wish to uninstall Mystic Mod. How would I do that?
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 13th Feb 2011 20:04
First post


I reject your stereotype of Wisconsin and, in fact, live in a city.
JaredxD
9
Years of Service
User Offline
Joined: 13th Dec 2009
Location: Australia
Posted: 19th Feb 2011 07:33
So next version of this will have even bigger map sizes right?

I hope so

Thanks, Jared.

Oh btw, great mod

Boom.
NIlooc223
8
Years of Service
User Offline
Joined: 27th Aug 2010
Location: Heaven
Posted: 19th Feb 2011 19:13
Hey guys forgot my pword again to my other account lol...
Anyways good job on this ill be on more often now
pdidy
12
Years of Service
User Offline
Joined: 31st Dec 2006
Location:
Posted: 20th Feb 2011 15:02
any news or update,
any news on secret feature and when we can get a release .
or a beta.
thank in advance,
ThoughtWire Software
8
Years of Service
User Offline
Joined: 10th Aug 2010
Location: Inside your fridge, drinking your milk.
Posted: 24th Feb 2011 12:18 Edited at: 26th Feb 2011 11:38
Installing...

ThoughtWire Software -

www.thoughtwire.co.uk
firelord
11
Years of Service
User Offline
Joined: 4th May 2007
Location:
Posted: 7th Apr 2011 02:57
what is the situation with mystic mod?..is it still been worked on?..
Is there any news of an update and what will feature in the update?.
The Next
Web Engineer
11
Years of Service
User Offline
Joined: 3rd Dec 2007
Location: United Kingdom
Posted: 10th Apr 2011 16:31 Edited at: 10th Apr 2011 16:35
Hi all.

Just a little update that after myself and budokaiman talking we are back on working with FPS Creator X10 and Mystic Mod. Expect a lot of work to be done on it in the coming weeks.

Hope you have all had a good few months I know I've been away an awful lot had some personal stuff to deal with.

Mystic Mod - Putting the fear back into sliced bread since 4th May 2010
Windows 7 Pro, AMD Phenom II X4 3.4Ghz, 8GB DDR3, ATI Radeon HD 4770 1GB, 2TB RAID-0 Hard disk
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 14th Apr 2011 02:29
Good news

Cheesehead for life.
pdidy
12
Years of Service
User Offline
Joined: 31st Dec 2006
Location:
Posted: 14th Apr 2011 11:04
i am happy to see you both working on this mod again
i am sure it will sway a lot of people to use x10.
as i still think it is the way forward over x9.
x10 already has a lot of the features they are striving
to get in x9 and they are working fine. anything more added
and refined to x10 will be a big leap forward in x10,
thanks to you both for starting work on this mod again.
spudnick
8
Years of Service
User Offline
Joined: 30th Nov 2010
Location:
Posted: 16th Apr 2011 02:33
Im Glad someo one is implementing new feature to X10, You guys are Brilliant,
we could do with more People like you.

I look forward to new Mod updates
firelord
11
Years of Service
User Offline
Joined: 4th May 2007
Location:
Posted: 19th Apr 2011 00:50
really stupid question i used the installer of this mod..how can i tell if it installed correctly i have no errors is they a way to tell.it says version 1.11 in help menu...
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 19th Apr 2011 01:03
When you test your game, it should say "Mystic-Mod V1.0.3" in the bottom corner.

Fyfer08
9
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Jun 2009
Location: Scotland
Posted: 21st Apr 2011 19:49
I have some problems....
1st of all this is what happens when i place a player start marker ....


The this is what happens when i place a window...


Do you know what the problem is

Ally
budokaiman
FPSC Tool Maker
9
Years of Service
User Offline
Joined: 24th Jun 2009
Playing: Hard to get
Posted: 21st Apr 2011 21:00
Can you update your display drivers and see if that fixes it?

Fyfer08
9
Years of Service
User Offline
Joined: 29th Jun 2009
Location: Scotland
Posted: 22nd Apr 2011 10:29
Nope its all up to date ...

Ally
Le Shorte
10
Years of Service
User Offline
Joined: 6th Apr 2009
Location: Wisconsin
Posted: 22nd Apr 2011 18:42
Hm...try uninstalling and reinstalling your x10. All I can think of to do...

What is your GPU, by the way?


Also, 400th post

Cheesehead for life.

Login to post a reply

Server time is: 2019-04-26 11:59:56
Your offset time is: 2019-04-26 11:59:56